Menu

Category: Lifestyle

8K tv kini berada dipasaran

33 juta piksel (7680 × 4320) – adalah empat kali ganda lebih besar  daripada 4K Ultra HD, dan 16 kali lebih banyak piksel dari Full HD. 8K TV kini telah pun berada dimana mana, terutamanya dalam organisasi penyiaran. Saya agak excited bila membaca berita tentang pengeluaran unit tv 8k ini sebab, sudah pasti 4k akan turun harga […]

Pendaftaran afiq ke mrsm bentong

Assalamualaikum wbt. Rasa tak pernah lagi saya buat personal entry dalam adhadi.com ni. Tapi since company dah ada adstudioshahalam.com dan saya pun dah mula nak memblog secara peribadi.. so kali ni saya nak buat entry yang personal lah. Lepas ni rasa nak rajin rajinkan diri isi blog dan vblog sekali… harap harap jadila. hehe. Insya […]

Panduan memilih Water filter (berdasarkan pengalaman memiliki coway petit selama 5 tahun)

Assalamualaikum wbt. Hari ni baru ada kesempatan nak share tentang memilih water filter ni. Panduan ni boleh digunakan untuk sapa sapa pun sama ada anda adalah orang yang berkemampuan ataupun tidak. Sebelum coway saya menggunakan filter bacfree dan berhenti menggunakannya dalam 7 tahun lepas. Dalam 6 tahun lepas, saya telah memilih sebuah mesin coway petite […]